Groot Handelsgebouw organiseert InstaMeet én fotowedstrijd voor fanatieke Instagrammers

Het Groot Handelsgebouw is door zijn bijzondere architectuur en uitzichten een favoriete plek van veel fotografieliefhebbers. Speciaal voor fanatieke Instagrammer organiseert het Groot Handelsgebouw dan ook een InstaMeet, in samenwerking met Rottergram en InstaWalk010.

De fotografen krijgen toegang tot fotogenieke locaties in het gebouw en tijdens zonsondergang worden de befaamde dakterrassen op de 8e etage bezocht. De beste fotografen worden beloond met een mooie prijs; een fotoafdruk in een mini-expositie in het Groot Handelsgebouw.   

Deelnemers kunnen na de InstaMeet maximaal vier foto’s insturen en daarmee een fotoafdruk in een mini-expositie in het Groot Handelsgebouw winnen. Uiteraard onder vermelding van hun Instagram user name. De vier winnaars worden eind december bekend gemaakt.

Inschrijven voor de InstaMeet op zaterdag 9 december om 14.00 uur kan via: tinyurl.com/instameetghg. Kijk voor meer informatie op de Instagrampagina’s van Groot Handelsgebouw (instagram.com/ghg_rotterdam), Rottergram (instagram.com/rottergram) of InstaWalk010 (instagram.com/instawalk010).