Donderdag 11 mei: Groot Handelsgebouw Open

Wil jij met je onderneming de wereld gaan veroveren? Heb jij de ambitie om te groeien van start-up naar scale-up? Kom dan naar de eerste editie van Groot Handelsgebouw Open, een event geheel in het teken van GROEI.

Het Groot Handelsgebouw is dé plek voor ondernemerschap. Tijdens de ontknoping van de Rotterdamse Startersprijs nodigt het Groot Handelsgebouw jonge ondernemers uit voor een exclusief inspiratie-event over groei.

Tijdens deze eerste editie van Groot Handelsgebouw Open zal Chris Out van RockBoost een talk geven over Growth Hacking. Aansluitend gaat Chris samen met ondernemers Deniece von Harras van SmartUp Network en Auke Ferwerda van WEAREREASONABLEPEOPLE in gesprek over ondernemen en groei. Dit is je kans om deze inspirerende ondernemers het hemd van het lijf te vragen. Rinske Brand van BRAND The Urban Agency zal deze middag hosten.

Ook is dit hét moment om kennis te maken met de finalisten van de Rotterdamse Startersprijs. Zij pitchen deze middag nog éénmaal voor de winst van de Rotterdamse Startersprijs 2017. Aan het eind van de middag zal de felbegeerde prijs worden uitgereikt tijdens de netwerkborrel op één van de beste plekken van Rotterdam, The Suicide Club. De jury, bestaande uit Marius Meurs, directeur van het Groot Handelsgebouw, Bjorn Stolte managing partner bij IN10 en Wang Long Li van Tinybots en winnaar van de Rotterdamse Startersprijs 2016, zal de winnaar van 2017 bekend maken.

Programma donderdag 11 mei

15:30 uur        Inloop

15:45 uur        Aanvang Groot Handelsgebouw Open, met:
Pitches van finalisten Rotterdamse Startersprijs
Chris Out – Growth Hacking
Panelgesprek met Chris Out, Deniece von Harras en Auke Ferwerda

17:00 uur        Netwerkborrel met uitreiking Rotterdamse Startersprijs in The Suicide Club

19:00 uur        Einde   

Bemachtig een plek op de gastenlijst

Meld je gratis aan op bit.ly/GHGOpen en ontvang een bevestiging van je gereserveerde plek. Vanwege het beperkte aantal plaatsen zal er voor de bevestiging een selectie plaatsvinden. Wanneer de inschrijving vol zit, werken we met een wachtlijst. Nadat we je een bevestiging hebben gestuurd rekenen we op je komst. Ben je onverhoopt toch niet aanwezig? Meld je dan zo snel mogelijk (uiterlijk 10 mei) af door een e-mail te sturen naar Rebecca Sigmond via sigmond@ghg.nl, zodat we iemand op de wachtlijst alsnog kunnen bevestigen.