Inschrijving Rotterdamse Startersprijs geopend

Ben jij een veelbelovende starter?
In 2014 is de Rotterdamse Startersprijs in het leven geroepen om startende ondernemers een extra boost te geven op weg naar de volgende stap. Ondernemers die maximaal 3 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel, met een duidelijk plan om het komende jaar door te groeien, worden hiermee in de schijnwerpers gezet. Initiatiefnemer het Groot Handelsgebouw faciliteert met deze prijs de meest veelbelovende starter om sneller te kunnen groeien.

Een jaar lang gratis kantoorruimte
De Rotterdamse Startersprijs vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. Binnenkort start de inschrijving voor 2017. De prijs bestaat uit een jaar lang een gemeubileerde kantoorruimte (t.w.v. € 15.000) met internetverbinding op een A-locatie in het Groot Handelsgebouw. Daarnaast biedt de prijs de winnaar veel publiciteit en ingangen tot de kennis en begeleiding van interessante netwerken, passend bij de winnende onderneming.

Je kunt je tot 1 april inschrijven om kans te maken op de Rotterdamse Startersprijs 2017.  De voorwaarden zijn als volgt:

  • * Je bent maximaal drie jaar ingeschreven bij de KvK (na 1 maart 2014)
  • * Je onderneemt in de regio Rijnmond
  • * Je bedrijf groeit het komende jaar tot een succesvolle onderneming

Kijk op http://www.rotterdamsestartersprijs.nl voor meer informatie en schrijf je in. 

 Rdamse Startersprijs