Meest gestelde vragen bezoekers

Hoe vind ik de weg naar het Groot Handelsgebouw?

Via deze link: /nl/contact/routebeschrijving/ kunt u een routebeschrijving opvragen naar het Groot Handelsgebouw.

Waar kan ik als bezoeker parkeren?

U kunt als bezoeker parkeren in parkeergarage P1 of P2. P1 bevindt zich in de kelder van het Groot Handelsgebouw en is via de Conradstraat te bereiken. Vanaf het Weena rijdt u de Conradstraat in en aan uw rechterzijde ziet u de ingang tot P1, direct na de ingang tot de Expeditie-P3 die enkel toegankelijk is om te laden en lossen.

Parkeergarage P2 bevindt zich buiten het Groot Handelsgebouw aan de Schaatsbaan, links van de Conradstraat en naast/achter het groene gebouw van het Albeda College. Beide parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend. Klik hier voor tarieven en overige informatie.

Waar kan ik als leverancier laden en lossen?

U kunt als leverancier laden en lossen op de Expeditie – P3. P3 bevindt zich op de begane grond van het Groot Handelsgebouw en is via de Conradstraat te bereiken. Vanaf het Weena rijdt u de Conradstraat in en aan uw rechterzijde ziet u de ingang tot de Expeditie-P3. Voor het laden en lossen kunt u gebruik maken van de daarvoor bestemde ‘laden en lossen – parkeervakken’. Wanneer dat niet past, kunt u uw voertuig op een andere plek zetten zonder dat u andere voertuigen belemmerd. Het is niet toegestaan op gereserveerde parkeerplekken te staan. De eerste 20 minuten zijn gratis. Staat u langer dan 20 minuten, dan betaalt u 2,50 euro per kwartier.

Bij welke ingang moet ik zijn?

Het Groot Handelsgebouw heeft 5 ingangen: A, B, C, D en E. Deze ingangen corresponderen met het unitnummer van het desbetreffende bedrijf. Het kantoor van het Groot Handelsgebouw zit in A2.191: ingang A, op de 2de verdieping, unit 191.

Ingang A is de hoofdingang en te bereiken via het Stationsplein. Bij deze ingang is onze Servicedesk te vinden. Hier kunt u terecht voor vragen over het gebouw, huurders en parkeren.

Ingang B en C bevinden zich aan het Weena en ingang D en E zitten aan de kant van het busstation aan de Conradstraat. Bezoekers kunnen bij ingang B t/m E aanbellen via de informatiezuil. Op het scherm van de zuil kan de bedrijfsnaam worden opgezocht waarna kan worden aangebeld en de deur door het bedrijf kan worden geopend.

Mogen er overal in het gebouw foto- en filmopnames worden gemaakt?

Wanneer u professionele foto’s of filmopnamen wilt maken van de algemene ruimtes (zoals de centrale hal, de galerijen en het dak) verzoeken wij u vriendelijk vooraf een aanvraag in te dienen. Zonder toestemming mag u geen professionele foto’s of filmopnamen maken.

Onder professionele foto- en filmapparatuur verstaan wij toestellen met verwisselbare lenzen, spiegelreflex -en GoPro camera's. Consumentencamera’s worden wel toegestaan. 

Stuur een mail naar info@ghg.nl met uw wensen en het doel van de opnamen. 

Kan ik een zaal huren in het Groot Handelsgebouw?

Er zijn zalen te huur bij Engels Conference Center (010-4119550) of bij De Nieuwe Poort (010-8907557).